مواد لازم:
مغز فندق بوداده: بدون نمک 125 گرم
مغز بادام بوداده: بدون نمک 125 گرم
آرد سفید: 250 گرم
پودر قند: 250 گرم
هل کوبیده: یک قاشق مرباخوری
روغن: 175 گرم
پودر پسته: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا در ظرفی روغن ریخته و آرد را به آن اضافه میکنیم و حرارت میدهیم تا طلایی شود.
هل، بادام و فندق چرخ کرده را به آن میافزاییم تا سرخ شود.
بعد از مدتی آن را از روی حرارت برداشته و میگذاریم تا سرد شود.
پودر قند را درون یک ظرف مسطح ریخته و با آن مخلوط میکنیم و با پشت قاشق مواد را صاف کرده و روی آن پودر پسته میریزیم و به صورت لوزی برش میزنیم و درون ظرف دیگری میچینیم.